LogiSon Solution

Med vår erfaringsomfang i dette feltet vet vi at fleksibilitet er nøkkelen til en vellykket lydmaskering. Det er fordi det ikke bare er nok å innføre hvilken som helst lyd i rommet. Det må være den rette lyden, på rett sted, til rett tid. Lydmaskeringssystemet til LogiSon tilbyr dette overlegne nivået av akustikkontroll og plasserer den ved dine fingertupper.

Tilpasset

Smart ingeniørarbeid gjør LogiSonslydmaskingssystem den riktige løsningen for ethvert prosjekt. Dens nettverk-desentraliserte arkitektur - ofte bare referert til som nettverk - er lett å skalere for å imøtekomme installasjoner av alle størrelser, fra ett kontor til et flerbyggskompleks:

De minste sonene (1 til 3 høyttalere), samt de fineste equalizere og volumkontroll - sikrer en perfekt passform til din plass (0,5 dBA trinn, 1/3-oktav). Vi introduserte faktisk standarden for konsekvent lydnivå i bransjen vår med ± 0,5 dBA, noe som sørger for at maskeringslyden både er effektiv og diskret.

En sofistikert tidtaker og kalenderbaserte unntaksdatoer planlegger maskeringslydnivået til å matche forventede aktivitetsnivå i løpet av dagen, uken eller måneden, samt helligdager. Programmerbare tastaturer og fjernkontroller gir brukerne øyeblikkelig kontroll over lydmaskeringen og paging i private kontorer og møterom, og samtidig sikres det at de bare har det nivået av kontroll du ønsker å gi.

Komplett

LogiSons lydmaskeringssystem har også avanserte personsøk og musikkegenskaper, noe som eliminerer behovet for å installere et eget system. Bare koble til en kilde, for eksempel telefonsystemet ditt eller en MP3-spiller til nettverkets kontrollpanel. Reguleringsplan er digitalt, ikke fastkoblet, slik at du kan 'page' når og hvor det er nødvendig.

Hvis det er nødvendig, kan LogiSons lydmaskeringssystem evne til å verne private samtaler forsterkes ved å koble naver til transdusere. Dette kanaliserer maskeringslyden mot vinduer, dører, tak-/veggkanaler og andre fysiske strukturer - og hindrer lydovervåking.

Sikring

LogiSons lydmaskeringssystem sikres både fysisk og elektronisk. Ytelsen overvåkes 24 timer i døgnet. Hvis et problem oppstår, gir systemet et varselsignal og / eller sender en e-post til spesifiserte mottakere.

Enkel å administrere

LogiSons lydmaskeringssystem tilbyr både hardware og software-basert kontroll. Du kan administrere innstillinger og reguleringsplan for en høyttaler, en gruppe høyttalere, eller en hel kompleks fra nettverkets kontrollpanel eller datamaskinen ved hjelp av Acoustic Network Manager-Programvaren.

Endringer kan utføres i løpet av minutter etter renovering, flytting av møbler eller personell. Enkelheten ved fremtidig rekonfigurasjon og lavt energibehov redusere livssykluskostnader og sikrer samtidig toppytelse til enhver tid.

Utprøvd ytelse

LogiSons lydmaskeringssystem er installert på flere hundre millioner kvadratmeter for klienter i forbindelse med en rekke applikasjoner, inkludert kontorer, callsentre, sykehus, hoteller, banker og mer.

Ekspertstøtte

Vi tilbyr også et komplett spekter profesjonelle tjenester og teknisk støtte som er svært responsiv. Kontakt oss for å lære mer om lydmaskering i dag!