Installation

Lydmaskeringssystemet fra LogiSon er enkelt å installere i nye fasiliteter eller fasiliteter som allerede er i bruk. Etter gjennomgang av arkitekttegninger vil vi designe systemets oppsett - som kan innebære:

Kontroll

Nettverkskontrollpanel

Den kompakte nettverkskontrollpanelet kan monteres på en vegg eller i et oppbevaringsrom. Den bidrar med den samme funksjonaliteten som mange stativmonterte komponenter har, og reduserer kostnader, energi og plass. Brukere kan administrere lydmaskeringssysteminnstillingene og soner fra denne sentrale beliggenheten. 

Programvare

Acoustic Network Manager-programvaren gir deg evnen til å styre flere funksjonen på flere etasjer eller et helt bygg fra en PC-plass via Ethernet eller trådløs tilkobling. Page Director-programvaren lar brukere lage tilpassede page-soner etter behov. Acoustic Network Supervisor-programvaren overvåker lydmaskeringssystem og sender e-poster til angitte mottakere hvis et problem oppstår.

Programmerbar tastatur + Fjernkontroll 

Det programmerbare tastaturer og medfølgende fjernkontroll gir personer evnen til å justere lydmaskering- og paginginnstillingene øyeblikkelig; ideelt for private kontorer og møterom. En administrator definerer hvilket område hvert tastatur styrer, hvilke funksjoner det har og til hvilken grad andre personer kan endre disse funksjonene.

Lydmaskeringssystemet fra LogiSon kan også integreres med tredjeparts bygningskontrollsystemer.

Naver

Hovednav

Hovednaver blir oftest montert til dekket eller en annen godkjent struktur i taket. De er seriekoblet til nettverkskontrollpanelet og hver av de får tildelt en unik operasjonsadresse automatisk under systemets oppstart. Dette lar brukere programmere reguleringsplan og innstillinger for høyttalerne.

Sekundær nav

Dersom det er ønskelig, kan inntil to sekundære nav kobles til hver hovednav og replikere sine innstillinger, noe som gjør at LogiSons lydmaskeringssystemsoner blir mellom en og tre høyttalere (225-675 FT2). Den lille størrelsen og den enkle kontrollen man får over lydnivå og lydutjevning gjør at maskeringslyden kan stilles inn til å imøtekomme lokale behov, slik at det er komfortabelt og effektivt over hele plassen.

Høyttalere 

En høyttaler henges opp fra hver nav. Selv om de vanligvis installeres oppovervendte over en himling, er en rekke modeller tilgjengelig for å imøtekomme ulike behov, inkludert åpne eller harde tak og svært korte plenum. Uansett hvilken høyttaler som velges, er systemets ryggrad alltid den samme høyytelses LogiSon-teknologien.

Paging & Musikk 

Hvis paging eller bakgrunnsmusikk er nødvendig kan du legge en audio-inntaksmodul til nettverkskontrollpanelet og koble til en kilde, for eksempel et telefonsystem eller en MP3-spiller. Disse funksjonene spiller over det samme settet med høyttalere som maskeringslyden. Forsterkning og utjevning integreres allerede i hovednavene. Dette reduserer kostnader, energi og plass som vanligvis er nødvendig for lydutstyr. Page Director-programvaren lar brukerne opprette, endre eller slette et ubegrenset antall page-soner når som helst.

Sikkerhet

Nettverkskommunikasjonen beskyttes av 128-bit AES-kryptering og ytelsen overvåkes 24 timer i døgnet. Om ønskelig kan en releutgangsmodul kobles til varsellamper, sirener eller en tredjeparts sikkerhetssystem for å varsle administratoren umiddelbart. De kan også velge å motta e-postvarsling via Acoustic Network Supervisor-programvaren.

LogiSons lydmaskeringssystemets evne til å verne private samtaler kan forsterkes ved å koble navene til transdusere. Dette retter maskeringslyden mot vinduer, dører, vegg- og takkanaler og andre fysiske strukturer - og forstyrrer resultatet av lydovervåkingsutstyr.

Kabling

Kabling består av en eneste linje lavvoltskabel. Dette sikrer effektiv installasjon og et rent utseende i synlige applikasjoner. Lydmaskeringssystemet til LogiSon installeres uten ledninger med tidtaker, tastatur, paging og musikksoner, fordi alle soner er programvaregenererte og -kontrollerte. Maskering, paging, tidtaker og tastatursoner er også uavhengig av hverandre.

Strøm 

Flere lavspente strømforsyninger er tilgjengelig for bruk med lydmaskeringssystemet til LogiSon. Sikre strømløsninger med overstrøm- og overspenningsvern, automatisk feildeteksjon, strømdeling og strømredundans tilbys også dersom det er nødvendig.

Alle komponenter er utprøvde i henhold til UL-, FCC- og CE-standarder og medfølger nødvendige sertifiseringer. De er også i overensstemmelse med RoHS.

Installation

Hvorfor?

Lydmaskeringssystemet består av en serie høyttalere som er installert i et rutenettmønster. Et sentralt kontrollpanel og programvare gir oversiktlig kontroll over soner og innstillinger.